Anna är hemma

Hej är hemma idag med=(. men jag håller på att bli bättre=), dock ska jag inte till skolan imon heller för vi har sån där utedag. Och det hoppar jag gärna nu;).
/Anna 


Outfit

Hejsan jag är fortfarande sjuk så har inte orkat att blogga men här kommer i alla fall en outfit så länge.=) Jag älskar den bruna gpa hjälmen.




/Anna

Klockor

Hejsan!
Jag behöver en ny klocka och jag har kollat lite på de här från ur & penn. Vilken färg tycker ni är finast?





Hej igen

Hejsan!
Tränignen igår gick superbra, Micke la det på en lägre nivå för mig och Dobbiesen och Dobbie var då Jätteduktig.
Är sjuk idag med feber och ont i huvudet.:(

Good Morning

Hejsan hejsan nu ska jag till skolan, är skit trött men det får gå. Sen ska mamma och jag gå till stan och kolla på en systemkamera.=)
Efter det blir det hoppträning för Micke, jag hoppas att det går bättre idag än vad det gjorde förra gången. 

Jag idag:
Stor tröja från monkey
Kofta från piraia
söndriga jeans från piraia





Träning

Hejsan nu har jag kommigt hem från stallet. Det va ju som sagt träning för Maggan på schemat. Dobbie var jättefin idag och försökte verkligen, i allafall 90% av gångerna vi började trava så gjorde han rätt.=) Vi han till och med gallopera lite. Duktig pojke blev mycket godis efter=)





ÄLSKAR dig killen det ska du veta<3<3<3


Hemma igen

Hejsan nu är jag hemma från skolan. Allt har gått bra och nu ska jag bara äta lite och sedan ska jag ner till stan, sen blir det bussen till stallet. Jag ska ju träna för Maggan, hoppas att det går bra.
Ha det bra.=)
/Anna

Tisdag morgon

Godmorgon  idag är det tisdag, ska till skolan sedan ska jag gå lite på stan och efter det stallet och det blir träning för Maggan.I skolan är första passet bild inte mitt bästa ämne precis.;)

Dagens Anna
tröja från H&M
Jeans från H&M
Linne från jc





Måndag

Hallå!
Nu så var det måndag igen, och pappa körde mig till skolan. Vilket jag ju såklart hade glömt bort så hade vi ju slöjd på Nyhem. :S Men men Pappa hämtade mig och jag kom dit till slut.
Hela denna veckan slutar vi tolv och så är vi lediga på fredag.:D GOOD GOOD jag gillar IUP-veckor.;) Nu måste jag
sluta men skriver snart.:)



Min SÖTIS<3<3<3

 


Lördag!

Hej!
Idag var vi också på skicamp. Jag åkte faktiskt ganska bra idag.:) Nu är vi hemma och jag är ganska trött, men nu ska vi ju bara ta det lugnt och vila för imorgon är det tävling i slalom. Jag är rätt nervös men det ska nog gå bra, jag har ju klarat mig ganska bra ifrån utkörningar på träning och jag har bestämt mig för att klättra om jag nu skulle råka köra ut. Ska försöka att se det som att det inte är på liv och död;) haha får se hur bra det går. Jag hinner nog tyvärr inte blogga imorgon men annars är jag snart tillbaka:).
/Anna

Hemsedal!

Hejsan hejsan!
Igår åkte jag tåget till Pappa och sedan fortsatte vi till Hemsedal. Så nu är jag i Hemsedal, vi va på skicamp idag. I början åkte jag helt kasst men i slutet gick det ganska bra. Tyvärr kan jag inte lägga ut några bilder här ifrån men de kommer när jag kommer hem istället.=) Ååh visst är det kul att va här och så men jag längtar så efter min lilla poonnie, men jag vet ju att han har det bra och jag får ju träffa honom på måndag. På måndag ska jag föresten ha IUP samtal och sedan ska pappa följa med ut till stallet och träffa Dobbie för första gången. Det ska bli roligt att se vad han tycker om honom.
/Anna     

Dagens outfit

Hej här kommer dagens outfit.

Tröja cubus, linne JC, sjal kapahl, mjukisbyxor team sportia och klocka från tretton





Dobbie!

Här är en bild när jag rider ut med Dobbie för första gången på Lynga och han älskar som ni ser att var ute.





Hejsan hejsan!

Hej!
Idag är jag sjuk så jag passade på att göra en ny blogg för den gammla blev så hackig;). Men jag ska försöka ändra på det och ha bättre uppdatering och då blir det ju också roligare för er läsare att läsa.:) Bloggen kommer mest att handla om min vardag och om min ridning, på träning och tävling. Jag har en c-ponny som heter Eklyckans Bellmont men han kallas för Dobbie. Jag håller på att vidar utbilda honom. Nu är bloggen inte sådär jättesnygg men jag ska försöka att fixa den med några bilder på Dobbie och mig. Ni får gärna kommenter och säga vad ni läsare tycker att bloggern ska handla om.

Kramar Anna


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0